Kom langs

Wij hebben een uitgebreid assortiment gordijnen, behangpapieren, tapijten en decoratiemateriaal voorhanden.

Bekijk onze producten

108 verschillende kleuren

Vlamvertragend en vochtbestendig

Zelf samen stellen

Home » Wave gordijnen

Wavegordijnen in Kalmthout


Bent u op zoek naar de unieke kwaliteiten van wavegordijnen in omgeving Kalmthout? Wavegordijnen worden met een speciale band bevestigd aan de gordijnrail. Dit geeft het gordijn een moderne en luxe uitstraling. Bij Gorlima kiest u uit wel meer dan 1000 verschillende stoffen, van transparant tot ondoorzichtig. Ook een combinatie van verschillende soorten stof is mogelijk. U kunt kiezen uit een enkele, dubbele of driedubbele plooi.

Wavegordijnen als glasgordijnen bij ons te Kalmthout

Wavegordijnen zijn bij Gorlima te Kalmthout ook verkrijgbaar als glasgordijn. De glasgordijnen zijn er in verschillende weefdichtheden. Zo zorgen de glasgordijnen voor een optimale privacy, terwijl er toch voldoende licht binnenkomt. Er zijn wavegordijnen in effen stoffen verkrijgbaar bij onze zaak in Kalmthout, maar voor nét dat beetje extra kiest u voor een stof met een figuur erin of gordijnen met geborduurde zomen. Zo zorgt u voor een smaakvolle decoratie in uw interieur.

Keuze uit verschillende soorten stoffen

De wavegordijnen van Gorlima te Kalmhout worden grotendeels gemaakt van 100% polyester. Dit zorgt ervoor dat de gordijnen niet krimpen wanneer u ze wast. Toch heeft u de keuze uit verschillende soorten stoffen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit katoen, linnen en zijde, of een samenstelling hiervan.

De voordelen van wavegordijnen van Gorlima te Kalmthout

De gordijnen van Gorlima kunt u helemaal naar uw smaak aanpassen. U kiest uit meer dan 1000 verschillende soorten stoffen, effen of met een figuur erin. De gordijnen zijn verkrijgbaar in transparante stoffen, maar u kunt ook kiezen voor een niet lichtdoorlatende stof. Bijna alles is mogelijk. Denk daarbij bijvoorbeeld ook aan moderne Japanse paneelgordijnen. Kom daarvoor ook zeker langs in onze speciaalzaak in de buurt van Antwerpen. Bel Gorlima voor meer informatie op 03/ 667 41 73.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Gorlima