Gorlima logo
  • Gorlima
  • Gorlima

Wave gordijnen

Wave gordijnen worden met een speciale band bevestigd aan de gordijnrail. Dit geeft het gordijn een moderne en luxe uitstraling. Bij Gorlima kiest u uit wel meer dan 1000 verschillende stoffen, van transparant tot ondoorzichtig. Ook een combinatie van verschillende soorten stof is mogelijk. U kunt kiezen uit een enkele, dubbele of driedubbele plooi.

Wave gordijnen als glasgordijnen

Wave gordijnen zijn bij Gorlima ook verkrijgbaar als glasgordijn. De glasgordijnen zijn er in verschillende weefdichtheden. Zo zorgen de glasgordijnen voor een optimale privacy, terwijl er toch voldoende licht binnenkomt. Er zijn wave gordijnen in effen stoffen verkrijgbaar, maar voor nét dat beetje extra kiest u voor een stof met een figuur erin of gordijnen met geborduurde zomen. Zo zorgt u voor een smaakvolle decoratie in uw interieur.

Keuze uit verschillende soorten stoffen

De wave gordijnen van Gorlima worden grotendeels gemaakt van 100% polyester. Dit zorgt ervoor dat de raamdecoratie niet krimpt wanneer u het wast. Toch heeft u de keuze uit verschillende soorten stoffen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit katoen, linnen en zijde, of een samenstelling hiervan.

De voordelen van wave gordijnen van Gorlima

De gordijnen van Gorlima kunt u helemaal naar uw smaak aanpassen. U kiest uit meer dan 1000 verschillende soorten stoffen, effen of met een figuur erin. De gordijnen zijn verkrijgbaar in transparante stoffen, maar u kunt ook kiezen voor een niet lichtdoorlatende stof. Bijna alles is mogelijk. Bel Gorlima voor meer informatie op 03/ 667 41 73.

Aanbevolen pagina's

Duette gordijnen | Gordijnen Brasschaat | Gordijnen winkels Antwerpen

Wilt u meer informatie?
Bel ons!

✓ Lange ervaring
✓ Uitgebreide keuze
✓ Kom langs in onze winkel

Voor u langskomt

Als u bij ons bezoek aan onze winkel een zo compleet mogelijke uitleg wilt, moeten wij weten hoeveel materiaal u nodig heeft. Daarom raden wij u zeker aan uw ramen te meten. Dit kan heel snel en hoeft niet gedetailleerd. Het is om een idee te krijgen.

Lees meer >>

Openingsuren

Maa:9u30-18u00
Din:9u30-18u00
Woe:9u30-15u00
Don:op afspraak
Vrij9u30-18u00
Zat:9u30-16u00
Zon- & feestdagen: gesloten

Contact

Gorlima
Statiestraat 18
2920 Kalmthout

Tel.: 03/ 667 41 73
GSM: 0495/ 306 483
Fax: 03/ 667 41 73
E-mail: info@gorlima.be

Gorlima Facebook

Gorlima