Stores & Paneelgordijnen

Home | Stores & Paneelgordijnen

GORLIMA

De Japanse paneelgordijnen van Gorlima te Kalmthout zijn gemaakt van speciale materialen. Ze filteren het buitenlicht op een unieke manier, wat zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Ook wordt uw privacy op deze manier gegarandeerd. De panelen hebben een kunststoflaagje, waardoor het materiaal zeer sterk en gemakkelijk afwasbaar is.

 

Japanse paneelgordijnen in contrasterende kleuren

De speciale Japanse paneelgordijnen bestaan uit verschillende delen. De verschillende panelen vallen als het ware over elkaar heen, waardoor u een geheel eigen sfeer kunt maken in uw huis. Wilt u een bijzondere lichtinval creëren? Dan kunt u ervoor kiezen om de panelen in contrasterende kleuren te laten maken. Zo heeft u een unieke raamdecoratie, die een sieraad zal zijn in uw huis.

Wij hebben voor ieder raam een oplossing!

Heeft u een vraag stel hem gerust

Een moderne look voor uw woning

Japanse paneelgordijnen zijn een nieuwe ontwikkeling op het gebied van raamdecoratie. Door de strakke afwerking zonder plooien van het Japanse design creëert u een moderne uitstraling. Dit type vitrage komt het best tot zijn recht bij grote, kamerhoge ramen. Het is eveneens mogelijk om de panelen te gebruiken om een grote kamer op te delen. Dit geeft een heel ander resultaat dan bijvoorbeeld de klassieke rolgordijnen.

Ontdek hoe het precies werkt

De Japanse paneelgordijnen worden met behulp van klittenband aan zogenaamde paneelwagentjes bevestigd. Zo kunt u de gordijnen gemakkelijk van de paneelwagentjes halen om de gordijnen te wassen. U bedient de Japanse paneelgordijnen door middel van een trekkoordsysteem of met onopvallende trekstaven. Met die trekstaven bepaalt u de positie van de panelen helemaal zelf. Kies voor het gemak van de paneelgordijnen en neem contact met ons op door te bellen naar 03/ 667 41 73, dan bespreken we samen de mogelijkheden. Voor andere producten zoals tapijt kunt u ook terecht in onze zaak.

Gorlima