Rolgordijnen in regio Antwerpen

Home | Rolgordijnen Antwerpen

GORLIMA

Bent u op zoek naar een specialist in rolgordijnen in de regio Antwerpen? Dan moet u bij Gorlima zijn. Veel mensen kiezen voor dit soort gordijnen, omdat ze zo makkelijk te bedienen zijn. Daarnaast zien ze er ook nog eens mooi uit. In onze winkel heeft u de keuze uit veel verschillende kleuren en dessins. Wilt u uw rolgordijn helemaal afmaken? Kies dan voor een bijpassende schulprand.

Wij leveren verschillende soorten rolgordijnen

Rolgordijnen zijn uitermate geschikt om naar eigen smaak aan te passen. U kunt de verschillende onderdelen naar wens veranderen. Zo heeft u bijvoorbeeld een duorolgordijn dat perfect bij uw interieur past. Deze bestaat uit afwisselend transparante en niet-lichtdoorlatende stoffen. U kunt hierdoor spelen met de lichtinval, door de transparante stroken al dan niet over elkaar te plaatsen. Kiest u bij duorolgordijnen voor veel verschillende soorten materialen? Of wilt u graag vragen stellen over de verschillende kleuren en bandbreedtes, zoals die tussen de 4 tot 40 centimeter breed? Wij staan altijd klaar voor advies over onze trendy en moderne gordijnmogelijkheden zoals glasgordijnen.

NEEM CONTACT OP

Name

Verschillende bedieningsmogelijkheden

Rolgordijnen worden doorgaans geleverd met kettingbediening of met een veermechanisme, maar ook een zeer gebruiksvriendelijke elektrische bediening is mogelijk. Heeft u een dakraam? Zelfs dan zijn dit soort gordijnen mogelijk. Hiervoor bieden we de raamdecoratie in een speciale cassette-uitvoering aan voor uw woning. Zo heeft u altijd een rolgordijn dat mooi aansluit. Voor deze en andere rolgordijnen gaat u het best naar onze winkel.

Kies voor de nodige privacy

Met de rolgordijnen geniet u steeds van de nodige privacy en heeft u toch nog steeds zicht op buiten. Wilt u meer te weten komen over dit soort gordijnen? Of zoekt u nog iets anders voor uw interieur, zoals ons behangpapier? Neem dan snel contact met ons op door te bellen via het telefoonnummer 03/ 667 41 73 of kom snel naar onze winkel!

Gorlima