Kom langs

Wij hebben een uitgebreid assortiment gordijnen, behangpapieren, tapijten en decoratiemateriaal voorhanden.

Bekijk onze producten

108 verschillende kleuren

Vlamvertragend en vochtbestendig

Zelf samen stellen

Home » Rolgordijnen Antwerpen

Rolgordijnen in regio Antwerpen


Bent u op zoek naar een specialist in rolgordijnen in de regio Antwerpen? Dan moet u bij Gorlima zijn. Veel mensen kiezen voor rolgordijnen, omdat ze zo makkelijk te bedienen zijn. Daarnaast zien ze er ook nog eens mooi uit. Bij Gorlima heeft u de keuze uit veel verschillende kleuren en dessins. Wilt u uw rolgordijn helemaal afmaken? Kies dan voor een bijpassende schulprand.

Verschillende soorten rolgordijnen leverbaar in de regio Antwerpen vanuit Kalmthout

Rolgordijnen zijn uitermate geschikt om naar eigen smaak aan te passen. U kunt de verschillende onderdelen naar wens aanpassen. Zo heeft u altijd een rolgordijn dat bij uw interieur past. En daarvoor hoeft u niet ver van huis. De specialist in rolgordijnen is gevestigd in Kalmthout, in de buurt van Antwerpen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor trendy en moderne gordijnmogelijkheden zoals Japanse paneelgordijnen of houten shutters.

Verschillende bedieningsmogelijkheden?

Rolgordijnen worden doorgaans geleverd met kettingbediening of met een veermechanisme, maar ook een zeer gebruiksvriendelijke elektrische bediening is mogelijk. En heeft u een dakraam? Zelfs dan zijn rolgordijnen mogelijk. Hiervoor biedt Gorlima rolgordijnen in een speciale cassette-uitvoering voor uw woning in de omgeving van Antwerpen. Zo heeft u altijd een rolgordijn dat mooi aansluit. Voor deze en andere rolgordijnen gaat u naar Gorlima te Kalmthout, de specialist in rolgordijnen in de regio Antwerpen.

Duorolgordijnen: overdag naar buiten kijken, ’s avonds privacy

Een bijzondere vorm van rolgordijnen is het zogenoemde duorolgordijn. Deze bestaat uit afwisselend transparante en niet-lichtdoorlatende stoffen. U kunt hierdoor spelen met de lichtinval, door de transparante stroken al dan niet over elkaar te plaatsen. U kunt bij duorolgordijnen kiezen voor veel verschillende soorten materialen. Ook kunt u verschillende kleuren kiezen, en kiezen voor bandbreedtes van 4 tot 40 centimeter. Deze unieke vorm van rolgordijnen ontdekt u wanneer u langskomt bij Gorlima in regio Antwerpen of door te bellen naar ons via het telefoonnummer 03/ 667 41 73!

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Gorlima