Kom langs

Wij hebben een uitgebreid assortiment gordijnen, behangpapieren, tapijten en decoratiemateriaal voorhanden.

Home | Raamdecoratie op maat Kalmthout

GORLIMA

Voor stijlvolle raamdecoratie op maat van uw wensen in de omgeving van Kalmthout, provincie Antwerpen, moet u bij Gorlima zijn! Als gordijnenwinkel specialiseren we ons in stijlvolle oplossingen om de lichtinval en privacy doorheen uw woning te regelen. In onze winkel in Kalmthout vindt u een uitgebreid aanbod aan raamdecoratie dat u op maat laat maken door onze vakmensen. Ontdek snel de mogelijkheden voor uw woning!

BENIEUWD

Raamdecoratie op maat van uw wensen gemaakt in Kalmthout

Alle raamdecoratie wordt door Gorlima op maat gemaakt in ons atelier te Kalmthout, in de provincie Antwerpen. Zo bent u steeds verzekerd van een product, hetzij gordijnen, shutters of jaloezieën, die helemaal voldoet aan uw wensen. Ook de juiste afmetingen en pasvorm worden hierdoor gegarandeerd. Het assortiment raamdecoratie dat u op maat kunt laten maken bij onze winkel in het noorden van de provincie Antwerpen is bovendien zeer ruim. Denk hierbij onder meer aan:

NEEM CONTACT OP

Name

Kies voor gemak met een elektrische bediening

Wenst u niet enkel stijlvolle, maar ook praktische raamdecoratie op maat voor uw huis of bedrijf in de omgeving van Kalmthout? Ook dan kunt u terecht bij ons! Verschillende van onze raamdecoraties kunt u namelijk combineren met een elektrische bediening, voor nog meer gemak. Daarbij heeft u nog de keuze uit bediening via domotica of via een wandschakelaar. Zo is de raamdecoratie van Gorlima ten noorden van Antwerpen helemaal op maat van uw wensen!

Bespreek de mogelijkheden in de winkel

Ontdek meer over de mogelijkheden van raamdecoratie op maat door onze winkel in Kalmthout te bezoeken. Hierbij adviseren we u graag over de verschillende opties en welke het beste aansluiten bij uw wensen en budget. Heeft u op voorhand nog vragen? Contacteer ons dan op het nummer 03/ 667 41 73.

Gorlima