Kom langs

Wij hebben een uitgebreid assortiment gordijnen, behangpapieren, tapijten en decoratiemateriaal voorhanden.

Bekijk onze producten

108 verschillende kleuren

Vlamvertragend en vochtbestendig

Zelf samen stellen

Home » Raamdecoratie met elektrische bediening Antwerpen

Raamdecoratie met elektrische bediening in Antwerpen


Zoek niet verder naar raamdecoratie met een elektrische bediening voor uw huis in regio Antwerpen; ontdek het aanbod bij Gorlima in Kalmthout. Onze winkel in het noorden van de provincie Antwerpen specialiseert zich in raamdecoratie op maat van uw wensen. Zo bieden we niet enkel een ruim aanbod aan gordijnen aan, maar voorzien we deze indien gewenst ook van een automatische bediening.

Wat voor raamdecoratie met elektrische bediening kiest u te Antwerpen?

Raamdecoratie met elektrische bediening vindt u in verschillende vormen en maten in onze winkel in de provincie Antwerpen. Zo voorzien we bijvoorbeeld uw nieuwe vouwgordijnen van een elektrische bediening, maar ook rolgordijnen en zelfs lamellen en duette© gordijnen krijgen zo’n bediening als u dat wenst. Als u uw raamdecoratie op maat laat maken door onze winkel nabij Antwerpen, heeft u bovendien een keuze wat betreft de elektrische bediening. Kiest u voor bediening met een wandschakelaar, via uw smartphone of via domotica? Het is allemaal mogelijk!

Kom langs en ontdek de verschillende mogelijkheden

Kom langs in onze winkel in Kalmthout, ten noorden van Antwerpen, en ontdek de mogelijkheden voor uw raamdecoratie op maat met elektrische bediening. Wilt u meteen heel uw interieur onder handen nemen? Ontdek dan zeker ook onze tapijten en ons aanbod behangpapier. Bel met al uw vragen naar het nummer 03/ 667 41 73 of vul het contactformulier in.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid