Kom langs

Wij hebben een uitgebreid assortiment gordijnen, behangpapieren, tapijten en decoratiemateriaal voorhanden.

Bekijk onze producten

108 verschillende kleuren

Vlamvertragend en vochtbestendig

Zelf samen stellen

Home » Japanse paneelgordijnen

Japanse paneelgordijnen te Kalmthout


De Japanse paneelgordijnen van Gorlima te Kalmthout zijn gemaakt van unieke materialen. Ze filteren het buitenlicht op een unieke manier, wat zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Ook wordt uw privacy op deze manier gegarandeerd. De panelen hebben een kunststoflaagje, waardoor het materiaal zeer sterk en gemakkelijk afwasbaar is.

Japanse paneelgordijnen in contrasterende kleuren van onze zaak te Kalmthout

De unieke Japanse paneelgordijnen bestaan uit verschillende delen. De verschillende panelen vallen als het ware over elkaar heen, waardoor u een geheel eigen sfeer kunt creëren in uw huis. U creëert extra sfeer door ervoor te kiezen de panelen in contrasterende kleuren te laten maken. Zo heeft u een uniek gordijnsysteem, dat een sieraad zal zijn voor uw huis.

Moderne look

Japanse paneelgordijnen zijn een nieuwe ontwikkeling op het gebied van raamdecoratie. Door de strakke afwerking zonder plooien creëert u een moderne uitstraling. Dit type vitrage komt het best tot zijn recht bij grote, kamerhoge ramen, maar u gebruikt de panelen bijvoorbeeld ook om een grote kamer op te delen.

Hoe werkt het precies?

De Japanse paneelgordijnen worden met behulp van klittenband aan zogenaamde paneelwagentjes bevestigd. Zo kunt u de gordijnen gemakkelijk van de paneelwagentjes halen om de gordijnen te wassen. U kunt de Japanse paneelgordijnen bedienen door middel van een trekkoordsysteem of met onopvallende trekstaven. Met deze trekstaven kunt u de positie van de panelen helemaal zelf bepalen. Kies voor het gemak van Japanse paneelgordijnen en neem contact op met ons door te bellen naar 03/ 667 41 73, dan bespreken we de mogelijkheden. Voor onder andere rolgordijnen en glasgordijnen kunt u tevens ook terecht in onze zaak te Kalmthout, vlak bij Wuustwezel.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Gorlima