Gorlima logo
  • Gorlima
  • Gorlima

Japanse paneelgordijnen

De Japanse paneelgordijnen van Gorlima zijn gemaakt van unieke materialen. Ze filteren het buitenlicht op een unieke manier, wat zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Ook wordt uw privacy op deze manier gegarandeerd. De panelen hebben een kunststoflaagje, waardoor het materiaal zeer sterk en gemakkelijk afwasbaar is.

Japanse paneelgordijnen in contrasterende kleuren

De unieke Japanse paneelgordijnen bestaan uit verschillende delen. De verschillende panelen vallen als het ware over elkaar heen, waardoor u een geheel eigen sfeer kunt creëren in uw huis. U creëert extra sfeer door ervoor te kiezen de panelen in contrasterende kleuren te laten maken. Zo heeft u een uniek gordijnsysteem, dat een sieraad zal zijn voor uw huis.

Moderne look

Japanse paneelgordijnen zijn een nieuwe ontwikkeling op het gebied van raamdecoratie. Door de strakke afwerking zonder plooien creëert u een moderne uitstraling. Dit type vitrage komt het best tot zijn recht bij grote, kamerhoge ramen, maar u gebruikt de panelen bijvoorbeeld ook om een grote kamer op te delen.

Hoe werkt het precies?

De Japanse paneelgordijnen worden met behulp van klittenband aan zogenaamde paneelwagentjes bevestigd. Zo kunt u de gordijnen gemakkelijk van de paneelwagentjes halen om de gordijnen te wassen. U kunt de Japanse paneelgordijnen bedienen door middel van een trekkoordsysteem of met onopvallende trekstaven. Met deze trekstaven kunt u de positie van de panelen helemaal zelf bepalen. Kies voor het gemak van Japanse paneelgordijnen en neem contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Aanbevolen pagina's

Rolgordijnen Antwerpen | Wave gordijnen | Duette gordijnen

Wilt u meer informatie?
Bel ons!

✓ Lange ervaring
✓ Uitgebreide keuze
✓ Kom langs in onze winkel

Voor u langskomt

Als u bij ons bezoek aan onze winkel een zo compleet mogelijke uitleg wilt, moeten wij weten hoeveel materiaal u nodig heeft. Daarom raden wij u zeker aan uw ramen te meten. Dit kan heel snel en hoeft niet gedetailleerd. Het is om een idee te krijgen.

Lees meer >>

Openingsuren

Maa:9u30-18u00
Din:9u30-18u00
Woe:9u30-15u00
Don:op afspraak
Vrij9u30-18u00
Zat:9u30-16u00
Zon- & feestdagen: gesloten

Contact

Gorlima
Statiestraat 18
2920 Kalmthout

Tel.: 03/ 667 41 73
GSM: 0495/ 306 483
Fax: 03/ 667 41 73
E-mail: info@gorlima.be

Gorlima Facebook

Gorlima