Interieurinrichting 

Home | Interieurwinkel Antwerpen

GORLIMA

In onze interieurwinkel in de buurt van Antwerpen vindt u alles om van uw woning uw droomhuis te maken. Wij helpen u met veel plezier om alles van zonnewering of lichten te vinden. Wij maken bovendien heel wat producten in ons eigen atelier. Hierdoor staan we garant voor de beste kwaliteit van al onze interieurproducten.

Het ruime aanbod van onze interieurwinkel

Bent u op zoek naar nieuwe overgordijnen? Of wilt u graag een andere soort raamdecoratie met lamellen? Het is allemaal mogelijk bij Gorlima! Wij hebben namelijk de nieuwste types gordijnen ter beschikking en maken daarnaast ook gordijnen op maat als u nog iets specialer zoekt. Dit doen wij allemaal in eigen behoud. We zijn dan ook zeer trots op ons maatwerk uit eigen atelier. Als gespecialiseerde interieurwinkel bieden we ook nog heel wat andere producten aan, zoals de verlichting. Zo heeft u ’s avonds steeds voldoende licht om alles te doen dat u maar wilt. We adviseren u met veel plezier wanneer u nog niet goed weet wat u zoekt.

Wij hebben voor ieder raam een oplossing!

Heeft u een vraag stel hem gerust

Kom bij ons langs om de opties te bespreken

Heeft u besloten om te verhuizen en zoekt u een interieurwinkel in de buurt van Kalmthout om nieuwe zonnewering of behang te kopen? Kom dan zeker snel langs in onze gezellige winkel. We helpen u met veel plezier verder en bespreken samen de opties die we ter beschikking hebben. Voor meer informatie belt u ons op het nummer 03/ 667 41 73.

Gorlima