Kom langs

Wij hebben een uitgebreid assortiment gordijnen, behangpapieren, tapijten en decoratiemateriaal voorhanden.

Bekijk onze producten

108 verschillende kleuren

Vlamvertragend en vochtbestendig

Zelf samen stellen

Home » Gordijnen Wuustwezel

Gordijnen in Wuustwezel


Bent u op zoek naar gordijnen in de omgeving van Wuustwezel? Denk dan eens aan Gorlima in Kalmthout. Gorlima is dé specialist op het gebied van gordijnen. Ook voor uw verdere inrichting kunt u terecht bij Gorlima, bijvoorbeeld voor behang, tapijten en allerlei accessoires voor in huis. Voor de laatste trends op het gebied van gordijnen en verdere woninginrichting hoeft u niet ver te rijden. U vindt dit alles gewoon in de regio Wuustwezel.

De trends op het gebied van gordijnen, bij u in de regio Wuustwezel

Bij Gorlima vindt u de laatste trends op het gebied van gordijnen voor uw woning in Wuustwezel of omgeving. Uniek zijn de zogenoemde 3D gordijnen, die er niet alleen mooi uitzien, maar ook nog eens helpen bij de isolatie van uw huis. Dat werkt zo: de 3D gordijnen bestaan uit doek met daartussen houten lamellen of jaloezieën. Als u de lamellen in de open stand heeft staan, creëert u een gordijn met een sterk isolerende werking. Hierdoor houdt u ’s zomers de warmte buiten, terwijl u op een koude winterdag bespaart op uw energierekening.

Bescherming van uw interieur

Heeft u een mooie houten vloer of houten meubelen? Dan kent u het wel: uw mooie vloer en meubelen verkleuren snel door de zon. Gorlima heeft hiervoor de oplossing: enkele soorten gordijnen van Gorlima helpen beschermen tegen uv-straling. Wanneer u bijvoorbeeld de 3D gordijnen van Gorlima gesloten heeft, beschermen ze tot 80% van de uv-straling. Deze en nog meer moderne technieken, zoals wavegordijnen en raamdecoratie met elektrische bediening, ontdekt u bij Gorlima, de specialist in gordijnen met een winkel in Kalmthout (vlakbij Wuustwezel en Brasschaat). Neem contact op via 03/ 667 41 73, dan vertellen wij u meer over onze mogelijkheden.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Gorlima