Kom langs

Wij hebben een uitgebreid assortiment gordijnen, behangpapieren, tapijten en decoratiemateriaal voorhanden.

Bekijk onze producten

108 verschillende kleuren

Vlamvertragend en vochtbestendig

Zelf samen stellen

Home » Gordijnen winkels Antwerpen

Gordijnen winkels in regio Antwerpen


Wanneer u op zoek bent naar gordijnen op maat in de buurt van Antwerpen, kunt u terecht bij Gorlima, een van de beste gordijnen winkels in Kalmthout vlak bij Antwerpen. Gorlima geeft uitgebreid interieuradvies, maar is met name gespecialiseerd in het maken van gordijnen op maat. Wij zijn met name actief in Antwerpen en omgeving.

Voor nieuwe gordijnen komt u naar een van de beste winkels van de regio Antwerpen

Bij Gorlima, in de regio Antwerpen, heeft u de keuze uit vele verschillende soorten gordijnen op maat. In onze winkel in Kalmthout, bij Brasschaat (regio Antwerpen) ziet u prachtige voorbeelden van onze trendy collectie, die meerdere keren per jaar wordt aangevuld. De gordijnen worden op maat gemaakt in Kalmthout. Gorlima biedt een uitstekende service tegen een voordelige prijs.

Op zoek naar een gordijnenwinkel in de omgeving van Antwerpen?

Veel gordijnen winkels in de buurt van Antwerpen beperken zich tot de klassieke overgordijnen, maar niet onze zaak in Kalmthout. Gorlima heeft echter ook de nieuwste trends op het gebied van gordijnen in het aanbod, zoals rolgordijnen, Japanse paneelgordijnen, shutters en vouwgordijnen. Met dit soort gordijnsystemen kunt u bijvoorbeeld alleen de onderste helft van uw ramen bedekken, zodat uw privacy gewaarborgd is, maar u toch kunt genieten van het zonlicht in uw huis en het prachtige uitzicht.

Kies voor gordijnen op maat van één van de beste gordijnen winkels van Antwerpen

Gordijnen heb je in alle soorten en maten. Kunt u moeilijk een keuze maken? Gorlima helpt u graag. Wij maken gordijnen op maat voor u vanuit Kalmthout voor heel de regio Antwerpen. Of u nu houdt van klassiek of u een wat modernere inrichting heeft, bij Gorlima vindt u altijd de gordijnen die het best passen in uw interieur. Neem contact met ons op door te bellen naar 03/ 667 41 73 en wij adviseren u graag! 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Gorlima