Gordijnen op maat in regio Antwerpen

Home | Gordijnen op maat Antwerpen

GORLIMA

Wanneer u op zoek bent naar gordijnen op maat in de buurt van Antwerpen, kunt u terecht bij Gorlima. Onze ervaren medewerkers geven u uitgebreid interieuradvies. We zijn gespecialiseerd in het maken van gordijnen naar uw wensen en stijl. We luisteren steeds naar wat u nodig heeft in uw woning.

Trendy gordijnen op maat

Bij ons heeft u de keuze uit vele verschillende soorten gordijnen op maat. Onze trendy collectie wordt meerdere keren per jaar aangevuld en kunt u steeds bezichtigen in onze winkel. De gordijnen passen we volledig aan naar uw woning. U rekent steeds op een uitstekende service tegen een voordelige prijs voor al onze raamdecoratie.

Wij hebben voor ieder raam een oplossing!

Heeft u een vraag stel hem gerust

Vind bij ons de nieuwste gordijnen

Onze gordijnenwinkel beperkt zich niet tot de klassieke gordijnen. Wij hebben ook de nieuwste trends op het gebied van gordijnen in het aanbod, zoals Japanse paneelgordijnen. Een andere optie die wij aanbieden zijn de populaire rolgordijnen. Dit soort gordijnsysteem waarborgt uw privacy, terwijl u toch kunt genieten van het zonlicht in uw huis en het prachtige uitzicht.

Kies voor echte kwaliteit

Gordijnen vindt u in alle soorten en maten. Dat maakt het soms moeilijk om een keuze te maken. Gorlima helpt u hier graag bij. Wij maken gordijnen op maat voor uw woning in regio Kalmthout. Of u nu houdt van klassiek of u een wat modernere inrichting heeft, bij onze winkel vindt u altijd de gordijnen die passen in uw interieur. Neem contact met ons op door te bellen naar 03/ 667 41 73 en wij adviseren u graag!

Gorlima