Kom langs

Wij hebben een uitgebreid assortiment gordijnen, behangpapieren, tapijten en decoratiemateriaal voorhanden.

Bekijk onze producten

108 verschillende kleuren

Vlamvertragend en vochtbestendig

Zelf samen stellen

[wpseo-breadcrumb]

Gordijnen in Brasschaat


Wanneer u op zoek bent naar een specialist in gordijnen in de omgeving van Brasschaat en Kalmthout, dan bent u bij Gorlima aan het juiste adres. In de winkel in Kalmthout heeft u de keuze uit wel 1000 verschillende gordijnstoffen van goede kwaliteit. Gorlima heeft een ruim assortiment en levert perfecte service. Dat alles tegen een betaalbare prijs.

Allerlei soorten gordijnen vlakbij Brasschaat

Wanneer u op zoek bent naar gordijnen, wilt u niet ver hoeven rijden. Vlakbij Brasschaat, in onze winkel in Kalmthout, heeft u de keuze uit verschillende soorten gordijnen. Wat voor gordijn u ook zoekt, Gorlima heeft het allemaal. Van glas- en overgordijnen tot jaloezieën en rolgordijnen. En van klassiek tot moderne Japanse paneelgordijnen.

Raamdecoratie voor alle ramen

Gorlima zorgt voor alle gordijnen in Brasschaat. Of u nu een kamerhoog raam heeft, of een gordijn zoekt voor uw Velux dakraam. En wilt u een combinatie van verschillende soorten gordijnen? Denk dan eens aan 3D gordijnen. Deze gordijnen bestaan uit lamellen die zijn geplaatst tussen twee gordijnen van elegante voile stof, zodat u privacy heeft, maar toch naar buiten kunt kijken. Gorlima biedt de grootste keuze voor gordijnen in de omgeving van Brasschaat.

Dé specialist in gordijnen

Bezoek de winkel van Gorlima in Kalmthout (niet ver van Brasschaat en Wuustwezel) en kies uit het ruime assortiment aan stoffen, materialen en soorten gordijnen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u advies op maat? Neem contact op met Gorlima via het telefoonnummer 03/ 667 41 73.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid