Gorlima logo
  • Gorlima
  • Gorlima

Duette gordijnen

Duette gordijnen zijn plisségordijnen die bestaan uit een doek met honingraatstructuur. Dit gordijn vouwt zich in plooien als een harmonica op wanneer het gordijn wordt opgetrokken. De unieke honingraatstructuur zorgt voor een isolerende luchtlaag. De duette gordijnen van Gorlima zijn van het merk Copahome, en ze zijn verkrijgbaar in 108 verschillende kleurreferenties. Alle gordijnstoffen zijn vlamvertragend en vochtbestendig.

Duette gordijnen: een unieke combinatie van stoffen

De duette gordijnen van Gorlima hebben een unieke combinatie van twee verschillende stoffen in één gordijn. Hierdoor geniet u overdag van het uitzicht, en ’s avonds geniet u van extra privacy door over te schakelen op half-transparante stof. In de slaapkamer kiest u voor verduisterende stof, zodat u tijdens uw nachtrust geen last heeft van lichtinval. Zo kunt u overal in huis gebruikmaken van de meest ideale gordijnen.

Overal te gebruiken

Bent u net verhuisd en wilt u van uw nieuwe woning uw droomhuis maken? Wilt u uw privacy in de badkamer behouden en wilt u daarvoor vochtbestendige gordijnen aanschaffen? Of bent u gewoon toe aan iets anders? Kies voor onze kwalitatieve duette gordijnen, die ook nog eens overal te gebruiken zijn, en neem voor meer informatie over de mogelijkheden vandaag nog contact met ons op, of kom langs in onze winkel in Kalmthout.

Aanbevolen pagina's

Gordijnen Brasschaat | Gordijnen winkels Antwerpen | Gordijnen Wuustwezel

Wilt u meer informatie?
Bel ons!

✓ Lange ervaring
✓ Uitgebreide keuze
✓ Kom langs in onze winkel

Voor u langskomt

Als u bij ons bezoek aan onze winkel een zo compleet mogelijke uitleg wilt, moeten wij weten hoeveel materiaal u nodig heeft. Daarom raden wij u zeker aan uw ramen te meten. Dit kan heel snel en hoeft niet gedetailleerd. Het is om een idee te krijgen.

Lees meer >>

Openingsuren

Maa:9u30-18u00
Din:9u30-18u00
Woe:9u30-15u00
Don:op afspraak
Vrij9u30-18u00
Zat:9u30-16u00
Zon- & feestdagen: gesloten

Contact

Gorlima
Statiestraat 18
2920 Kalmthout

Tel.: 03/ 667 41 73
GSM: 0495/ 306 483
Fax: 03/ 667 41 73
E-mail: info@gorlima.be

Gorlima Facebook

Gorlima